Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu300g487kcal83.4g0g16.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Ranskankerma Valio125g350kcal3.1g4.4g35g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g31g121kcal10.3g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1445g2068kcal198.6g28.8g126.6g5.8g
Valittu annoskoko723g1034kcal99.3g14.4g63.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna361g517kcal49.7g7.2g31.7g1.5g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412