Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Makaroni, tumma 1600g5754kcal216g1051.2g48g94.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.2g110g0g
Tomaattipyree (Felix)400g320kcal12g64g2g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g2000g260kcal31g30g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14440g28543kcal1799.4g2316.4g1284.8g195.6g
Valittu annoskoko7220g14271kcal899.7g1158.2g642.4g97.8g
Annoskoko puolitettuna3610g7136kcal449.9g579.1g321.2g48.9g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710