Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis959g1074kcal211g0g28.8g0g
Herne kuivattu 1199g3623kcal214.8g581.4g12g128.3g
Sipuli 206g62kcal2.6g9.9g0.4g3.5g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 4795g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g24g60kcal2.6g0.7g5.3g0.4g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g10014kcal863.6g1187.8g132.4g267g
Valittu annoskoko7224g5007kcal431.8g593.9g66.2g133.5g
Annoskoko puolitettuna3612g2504kcal215.9g297g33.1g66.8g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110