Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1498g899kcal22.5g194.7g1.5g13.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g449g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Hirvikäristys1498g2247kcal299.6g0g89.9g0g
Vesi2996g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 599g618kcal20.7g107.9g6.4g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g7907kcal696.2g676g199.8g90.4g
Valittu annoskoko7224g3953kcal348.1g338g99.9g45.2g
Annoskoko puolitettuna3612g1977kcal174.1g169g50g22.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799