Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5605g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 701g479kcal101.2g0g7.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi7g23kcal0.3g1.1g2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g911g1640kcal38.3g227.7g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g4284kcal279.6g457.6g147g0g
Valittu annoskoko7224g2142kcal139.8g228.8g73.5g0g
Annoskoko puolitettuna3612g1071kcal69.9g114.4g36.8g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334