Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)838g226kcal10.9g40.2g1.7g14.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5586g1134kcal33.5g212.3g16.8g78.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g419g63kcal4.2g8.4g0.8g5.9g
Rypsiöljy 196g1729kcal0g0g195.5g0g
Valkosipuli 168g182kcal13.2g27.3g1g3.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g6667kcal123.6g576.4g431.6g203.6g
Valittu annoskoko7224g3333kcal61.8g288.2g215.8g101.8g
Annoskoko puolitettuna3612g1667kcal30.9g144.1g107.9g50.9g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927