Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1262g1262kcal290.4g0g11.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g877g2455kcal166.6g0g192.9g0g
Ruokakerma Valio 5%701g421kcal8.4g19.6g35.1g0g
Sokeri84g342kcal0g84.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3507g1227kcal35.1g227.9g17.5g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14448g12535kcal1028g748.8g587.4g26.2g
Valittu annoskoko7224g6267kcal514g374.4g293.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna3612g3134kcal257g187.2g146.9g6.6g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752