Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g75g17kcal1.8g2g0.2g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)113g203kcal21.4g0.1g12.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g94g10kcal1g0.9g0.2g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Kurkku 38g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 15g30kcal0.2g0.3g3g0.7g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.8g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g1252kcal75.6g51.4g81.6g11.2g
Valittu annoskoko723g626kcal37.8g25.7g40.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna362g313kcal18.9g12.9g20.4g2.8g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308