Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen120g167kcal22.8g0g8.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Porkkana keitetty38g10kcal0.2g1.9g0.1g1g
Ohrasuurimo 30g97kcal2.5g18.9g0.6g2.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.3g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g654kcal54.8g61g19.8g8.4g
Valittu annoskoko723g327kcal27.4g30.5g9.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna362g164kcal13.7g15.3g5g2.1g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422