Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.8g8.3g0.6g
Kaali, valkokaali320g68kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Parsakaali pakaste Rainbow960g192kcal28.8g19.2g0g24g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g480g1455kcal115.2g232.9g5.3g55.2g
Flora ruokakerma 15%224g336kcal4.5g5.6g33.6g0g
Rypsiöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g16g11kcal0.5g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g5666kcal322.4g582.4g226.4g184.2g
Valittu annoskoko7232g2833kcal161.2g291.2g113.2g92.1g
Annoskoko puolitettuna3616g1417kcal80.6g145.6g56.6g46.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798