Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4520g6328kcal233.2g1263.8g30.7g153.7g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g753g678kcal6g143.1g8.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka753g219kcal7.5g49g0g0g
Tonnikala öljyssä 527g1001kcal143g0g47.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g678g542kcal17.6g27.1g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g17535kcal814.6g2966g254.4g307.4g
Valittu annoskoko7232g8768kcal407.3g1483g127.2g153.7g
Annoskoko puolitettuna3616g4384kcal203.7g741.5g63.6g76.9g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340