Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2002g560kcal26g98.1g6g60g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1601g1761kcal43.2g43.2g160.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto534g1494kcal101.4g0g117.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1334g4470kcal161.5g876.6g30.7g93.4g
Tonnikala vedessä 1601g1672kcal359.3g0g24g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1416kcal0g0g160.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g22749kcal1382.8g2035.8g996.6g306.8g
Valittu annoskoko7232g11374kcal691.4g1017.9g498.3g153.4g
Annoskoko puolitettuna3616g5687kcal345.7g509g249.2g76.7g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047