Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g44.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2247g3124kcal427g0g157.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4494g1573kcal44.9g292.1g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g10431kcal955.4g627.4g451.2g15.2g
Valittu annoskoko7236g5215kcal477.7g313.7g225.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna3618g2608kcal238.9g156.9g112.8g3.8g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413