Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2060g4707kcal391.4g0g350.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2009g924kcal34.1g160.7g16.1g32.1g
Valkosipuli 258g279kcal20.3g42g1.5g5.4g
Vesi1030g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1545g5099kcal200.9g988.8g43.3g131.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g335g94kcal2g19.9g0.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g22205kcal1297.4g2422.8g823.6g354.4g
Valittu annoskoko7236g11103kcal648.7g1211.4g411.8g177.2g
Annoskoko puolitettuna3618g5551kcal324.4g605.7g205.9g88.6g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786