Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g900g3148kcal116.9g629.7g13.5g27g
Sipuli 432g131kcal5.4g20.7g0.9g7.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1439g2001kcal273.5g0g100.7g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g648g1166kcal34.3g41.5g97.2g21.4g
Timjami 1.8g5.1kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g540g1943kcal151.1g10.8g145.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1799g450kcal23.4g75.6g3.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)720g1151kcal19.4g19.4g107.9g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g20452kcal1260.6g1690.6g942.4g151.6g
Valittu annoskoko7236g10226kcal630.3g845.3g471.2g75.8g
Annoskoko puolitettuna3618g5113kcal315.2g422.7g235.6g37.9g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027