Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)80g280kcal10.4g56g1.2g2.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)160g262kcal40g1.4g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g240g96kcal4.1g19.7g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 40g60kcal3.2g1.9g4.4g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%160g192kcal4.6g7.2g16g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper28g81kcal7.3g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1448g1952kcal139.6g174g76.6g5.6g
Valittu annoskoko724g976kcal69.8g87g38.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna362g488kcal34.9g43.5g19.2g1.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961