Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)70g86kcal1.5g19.1g0.2g0.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 44g100kcal6.1g0.7g7.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 24g33kcal3g0.1g2.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio44g29kcal0.7g1.8g2.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)44g114kcal11.4g0.7g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g1500kcal118.6g74.8g77.8g14.2g
Valittu annoskoko725g750kcal59.3g37.4g38.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna362g375kcal29.7g18.7g19.5g3.6g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736