Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g188g66kcal3g13g0.2g2.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g158g158kcal11.2g23.6g1.9g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g38g154kcal9.4g0.8g12.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g966kcal51g96.8g40.8g12.8g
Valittu annoskoko725g483kcal25.5g48.4g20.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna362g242kcal12.8g24.2g10.2g3.2g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193