Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 138g89kcal2.2g18.2g0.2g1.2g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%90g153kcal8.8g6.7g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 418g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g537kcal23.8g58.6g20.4g6g
Valittu annoskoko725g269kcal11.9g29.3g10.2g3g
Annoskoko puolitettuna362g134kcal6g14.7g5.1g1.5g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849