Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 545g131kcal9.9g12g1.6g12.5g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Oliiviöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g13g40kcal1.1g7.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g702kcal29.2g59.6g31g30.4g
Valittu annoskoko724g351kcal14.6g29.8g15.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna362g176kcal7.3g14.9g7.8g7.6g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664