Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Juusto, Valio arkijuusto640g2112kcal172.8g0g153.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3320g599kcal18.6g83g13.3g23.2g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g440g1232kcal83.6g0g96.8g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g16475kcal1228.6g258.2g1132g73.8g
Valittu annoskoko7240g8238kcal614.3g129.1g566g36.9g
Annoskoko puolitettuna3620g4119kcal307.2g64.6g283g18.5g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712