Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4000g2720kcal488g156g8g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2000g3800kcal90g320g240g0g
Karpalo, pakaste800g176kcal3.2g28g5.6g26.4g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g400g1716kcal304g14g44g0g
Liivate 40g140kcal34.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g17103kcal1839g1036g595.2g52.8g
Valittu annoskoko7240g8552kcal919.5g518g297.6g26.4g
Annoskoko puolitettuna3620g4276kcal459.8g259g148.8g13.2g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567