Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)800g2800kcal104g560g12g24g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1600g2624kcal400g14.4g105.6g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2400g960kcal40.8g196.8g2.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 400g603kcal32g18.7g44g0.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%1600g1920kcal46.4g72g160g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper280g812kcal72.8g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g19524kcal1396.2g1739.2g766.2g54.4g
Valittu annoskoko7240g9762kcal698.1g869.6g383.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna3620g4881kcal349.1g434.8g191.6g13.6g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961