Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3200g6516kcal572.8g0g473.6g0g
Linssi, punainen, Go Green1600g5200kcal384g784g16g192g
Porkkana, keskikokoinen 65g1560g437kcal9.4g92.8g3.1g39g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g25153kcal1974g1849.6g1017.4g489.8g
Valittu annoskoko7240g12576kcal987g924.8g508.7g244.9g
Annoskoko puolitettuna3620g6288kcal493.5g462.4g254.4g122.5g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122