Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g60g539kcal0g0g59.9g0g
Tomaatti 1198g273kcal6.7g41.3g3.6g16.8g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus599g839kcal18g12g77.9g0g
Kesäkurpitsa5391g917kcal21.6g134.8g32.3g37.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14496g5134kcal92.6g376.2g347.4g109g
Valittu annoskoko7248g2567kcal46.3g188.1g173.7g54.5g
Annoskoko puolitettuna3624g1284kcal23.2g94.1g86.9g27.3g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281