Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)721g3102kcal54.1g490.6g98.8g25.3g
Voi 241g1744kcal2.9g1g195.5g0g
Liivatelehti, gelatiini58g201kcal49.4g0g0.1g0g
Kahvi mustana 100ml481g15kcal1.4g1.4g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer1924g9908kcal75g1077.3g577.1g102g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1924g6349kcal134.7g250.1g519.4g0g
Sokeri 409g1659kcal0g408.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1443g4906kcal28.9g43.3g505g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14496g56154kcal692.8g4639.4g3792.8g254.6g
Valittu annoskoko7248g28077kcal346.4g2319.7g1896.4g127.3g
Annoskoko puolitettuna3624g14039kcal173.2g1159.9g948.2g63.7g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125252