Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi148g311kcal12.6g56.2g4.4g40g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Hirvenjauheliha oma saalis1000g1120kcal220g0g30g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14496g7675kcal540.4g732.4g276.8g120g
Valittu annoskoko7248g3838kcal270.2g366.2g138.4g60g
Annoskoko puolitettuna3624g1919kcal135.1g183.1g69.2g30g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467