Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2400g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Sipuli, paistettu 480g486kcal6.2g23.3g39.4g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1536g312kcal9.2g58.4g4.6g21.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1200g3589kcal216g14.4g300g0g
Juustoraaste emmental punaleima288g1123kcal83.5g0g86.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1200g1657kcal225g0g84g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14496g16977kcal1106.6g327.8g1250.2g95.2g
Valittu annoskoko7248g8489kcal553.3g163.9g625.1g47.6g
Annoskoko puolitettuna3624g4244kcal276.7g82g312.6g23.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945