Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 313g76kcal4.3g6g1.6g7.8g
Pekoni, paistettu 106g547kcal17.5g0g53.9g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g94g309kcal23.4g0g24.4g0.9g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2229kcal120.2g24.6g181.6g17.4g
Valittu annoskoko725g1115kcal60.1g12.3g90.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna363g557kcal30.1g6.2g45.4g4.4g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018