Raaste

Tämä on aivan ihana ohje! Kokeilkaa ihmeessä.

Perustelu: Raaste säilyy näin pitkään hyvänä jääkaapissa ja sitä on helppo ottaa.

Sopii oikeastaan kaiken kanssa.

Ohje on tuolta kotikokkinetistä.

Teyan tekemä.

1 kg kaalia
1/2 kg porkkanaa
2-4 valkosipulia ( minä en laittanu)
1/2 dl öljyä
1 l vettä
1 dl hermesetasjauhetta
1/2-1 rkl suolaa
1 dl väkiviinaetikkaa

Raasta kaali ja porkkanat.

Lisää raasteeseen öljy.

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon sokeri, suola ja etikka ja ( puristettu ja silputtu valkosipuli)
Kaada kuuma liemi raasteeseen ja anna jäähtyä.

Säilytä jääkaapissa.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 475g132kcal5.7g19.3g0.9g10g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g853kcal14.2g63.6g52.6g31.4g
Valittu annoskoko725g427kcal7.1g31.8g26.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna363g213kcal3.6g15.9g13.2g7.9g
Arvot/100g100g59kcal1g4.4g3.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41259