Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g131g18kcal2.5g0.5g0.7g1.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow21g38kcal0.1g1.2g3.6g0g
Arla Apetina Feta 3%88g96kcal15.8g1.8g2.6g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton201g288kcal24.1g0g20.1g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Peruna (vanha, kuorittu)165g135kcal3g29g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1451g1268kcal92.8g71.8g63.4g9g
Valittu annoskoko725g634kcal46.4g35.9g31.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna363g317kcal23.2g18g15.9g2.3g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248