Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 2000g1931kcal60.2g391.8g6.4g19.8g
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2000g500kcal20g110g0g28g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g500g1500kcal80g10g125g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g500g1640kcal140g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14500g20135kcal1307g1047.6g1183.8g104.2g
Valittu annoskoko7250g10068kcal653.5g523.8g591.9g52.1g
Annoskoko puolitettuna3625g5034kcal326.8g261.9g296g26.1g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777