Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer1600g8240kcal62.4g896g480g84.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)600g4320kcal6g24g480g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 800g960kcal25g36g80g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl800g2880kcal16g21.6g304g0g
Sokeri172g698kcal0g171.8g0g0g
Marianne crush 150g600g2580kcal7.2g516g50.4g10.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 200g740kcal37g22g43.4g60.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1080g3672kcal21.6g842.4g18.4g75.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14504g54719kcal574.6g6052.6g3092.8g463.2g
Valittu annoskoko7252g27360kcal287.3g3026.3g1546.4g231.6g
Annoskoko puolitettuna3626g13680kcal143.7g1513.2g773.2g115.8g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183497