Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2697g487kcal15.1g67.4g10.8g18.9g
Purjosipuli 899g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%450g1124kcal67.4g13.9g89.9g0g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g130g78kcal3.3g11.1g13.9g1g
Vesi, vesijohtovesi 2697g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g225g270kcal7.4g10.8g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14508g5877kcal239.6g377.8g382.8g86.6g
Valittu annoskoko7254g2939kcal119.8g188.9g191.4g43.3g
Annoskoko puolitettuna3627g1469kcal59.9g94.5g95.7g21.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977