Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g188g56kcal1.9g7.5g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g75g128kcal1.9g4.5g11.3g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g75g135kcal1.9g5.3g11.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g947kcal16.2g63.2g65g3.2g
Valittu annoskoko726g473kcal8.1g31.6g32.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna363g237kcal4.1g15.8g16.3g0.8g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430