Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 149g539kcal12.1g117.5g0.8g2.5g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen150g195kcal25.5g3g12.3g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi325g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1453g1569kcal76.4g252.8g31.6g10.2g
Valittu annoskoko726g784kcal38.2g126.4g15.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna363g392kcal19.1g63.2g7.9g2.6g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081