Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g175g42kcal2.1g7.5g0.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g131g171kcal4.1g2.2g16.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras53g184kcal6.8g36.8g0.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1453g1518kcal99.8g115.6g70.6g10g
Valittu annoskoko726g759kcal49.9g57.8g35.3g5g
Annoskoko puolitettuna363g379kcal25g28.9g17.7g2.5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265