Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g482kcal40.2g0g36g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g66kcal2.6g13.5g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 282g51kcal1.6g7g1.1g2g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g47g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1453g1264kcal90.6g53.2g75.6g8.6g
Valittu annoskoko727g632kcal45.3g26.6g37.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna363g316kcal22.7g13.3g18.9g2.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929