Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1400g4886kcal163.8g1015g19.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g600g84kcal11.4g2.4g3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 400g693kcal30.4g9.2g60g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Pesto (Pirkka)60g348kcal2.6g2.3g36.6g2.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14520g22807kcal1505.2g2333.8g823.4g17.2g
Valittu annoskoko7260g11404kcal752.6g1166.9g411.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna3630g5702kcal376.3g583.5g205.9g4.3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527