Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi148g312kcal12.6g56.4g4.4g40g
Vesi, vesijohtovesi 4009g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2004g1526kcal37.7g310.7g4g20g
Hirvenjauheliha oma saalis1002g1123kcal220.5g0g30.1g0g
Rypsiöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g7693kcal541.6g734.2g277.4g120g
Valittu annoskoko7264g3846kcal270.8g367.1g138.7g60g
Annoskoko puolitettuna3632g1923kcal135.4g183.6g69.4g30g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467