Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1600g1040kcal51.2g76.8g56g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g416g1331kcal37.4g216.3g25g37.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g18737kcal1645.8g757g988.2g132.2g
Valittu annoskoko7264g9368kcal822.9g378.5g494.1g66.1g
Annoskoko puolitettuna3632g4684kcal411.5g189.3g247.1g33.1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675