Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti282g310kcal62g0.3g8.4g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl9g83kcal0g0g9.4g0g
Paprikajauhe 1.7g5.5kcal0.3g0.3g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 14g11kcal0.6g1.8g0g0.1g
Persilja 31g8.6kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1455g985kcal131.6g30.8g37.4g16.6g
Valittu annoskoko728g492kcal65.8g15.4g18.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna364g246kcal32.9g7.7g9.4g4.2g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840