Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g428g600kcal68.5g12.8g31.3g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)125g75kcal0.9g6g5g0.4g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g100g361kcal8.5g77.1g1g0g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6.3g18kcal0.5g1.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1455g2146kcal158.4g200.4g77.2g3g
Valittu annoskoko728g1073kcal79.2g100.2g38.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna364g537kcal39.6g50.1g19.3g0.8g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056