Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 234g519kcal41g0g39.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1455g1443kcal90.2g50.2g97.6g5g
Valittu annoskoko728g722kcal45.1g25.1g48.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna364g361kcal22.6g12.6g24.4g1.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126