Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.4g12kcal1.4g0g0.7g0g
Keittojuurekset, apetit3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.4g4.4kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g732kcal58.8g36g37.8g4.8g
Valittu annoskoko728g366kcal29.4g18g18.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna364g183kcal14.7g9g9.5g1.2g
Arvot/100g100g50kcal4g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250