Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g99g355kcal44.4g39.5g5.9g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2690g9415kcal322.8g1909.9g56.5g80.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1793g3228kcal269g376.6g77.1g789.1g
Rypsiöljy rainbow448g4035kcal0g0g448.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2242g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g34066kcal1272.4g4652g1175.6g1739.6g
Valittu annoskoko7272g17033kcal636.2g2326g587.8g869.8g
Annoskoko puolitettuna3636g8517kcal318.1g1163g293.9g434.9g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330