Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2399g1826kcal45.1g371.8g4.8g24g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl105g79kcal4.2g8.4g3.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3299g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g6052kcal151g837g200.4g87.2g
Valittu annoskoko7272g3026kcal75.5g418.5g100.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna3636g1513kcal37.8g209.3g50.1g21.8g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615