Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3613g5998kcal686.5g0g361.3g0g
Sipuli (kuorittu)452g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1807g1159kcal57.8g87.1g63.2g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)903g1138kcal99.4g2.7g81.3g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%452g1265kcal131g11.3g76.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g19364kcal1961.2g245.6g1167g15.8g
Valittu annoskoko7272g9682kcal980.6g122.8g583.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna3636g4841kcal490.3g61.4g291.8g4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722