Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1920g3174kcal321.6g0g211.2g0g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Paprika punainen 960g281kcal9g43.2g3.8g18.2g
Maustekurkku960g158kcal6.7g28.8g1g17.3g
Kalaliemi laimennettu 1920g57kcal0g5.8g3.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 720g2144kcal133.6g18g172.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 528g1743kcal10.6g15.8g184.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g15259kcal969.8g248.6g1155.8g80g
Valittu annoskoko7272g7630kcal484.9g124.3g577.9g40g
Annoskoko puolitettuna3636g3815kcal242.5g62.2g289g20g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195