Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1438g6470kcal102.1g920.2g273.2g47.4g
Voi 575g4172kcal6.8g2.3g467.6g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g2157g7333kcal43.1g58.2g776.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1438g3882kcal115g172.5g287.6g0g
Sokeri 611g2480kcal0g610.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka72g287kcal0g71.2g0g0g
Kinuskikastike 719g3045kcal6.7g407.6g154.1g0g
Daim 56g201g1097kcal7.4g120.8g64.4g0.2g
Liivatelehti, gelatiini61g213kcal52.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g57962kcal666.8g4726.6g4046.8g95.2g
Valittu annoskoko7272g28981kcal333.4g2363.3g2023.4g47.6g
Annoskoko puolitettuna3636g14490kcal166.7g1181.7g1011.7g23.8g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939